Hakkımızda - Dalış Merkezleri Derneği (DMD.blue)

Neler ve Nasıl Yapıyoruz?

Dalış Merkezleri Derneği olarak birincil misyonumuz, “yerelden globale” anlayışıyla, Türkiye’deki dalış merkezlerini, hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtmak, geliştirmek ve desteklemektir.

Ülkemiz dört bir tarafı denizlerle çevrili ve tüplü dalış turizmi olarak son derece önemli kültürel ve tarihsel değerlere sahip su altı fauna ve florasına sahiptir. Bu sebeple, ülkemizde, derneğimizle işbirliği yapmış dalış merkezi üyelerimiz arasında, ortak vizyon, bakış açısı ve kalite değerleri oluşturmak her zaman birincil amacımız olacaktır.

Faaliyetlerimiz kapsamında, üye dalış merkezlerimizin hem sektörel hem de sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla, yurt içi ve yurt dışı tanıtım faaliyetlerinde bulunuyor, gelişim seminerleri düzenliyor ve ortak kalite bilinci oluşturmak için kendimizi ve dalış merkezlerimizi sürekli yeniliyoruz. Ülkemizde hem iç hem de dış dalış turizmini geliştirmek, dalış merkezlerimizin sektörel sorunlarına ortak bir ses oluşturabilmek, etkili çözümler ve işbirlikleri oluşturabilmek için çalışıyoruz.

Dalış merkezlerimizin ve ülkemizin hem ulusal hem de uluslararası arenada mesleki ve ticari faaliyetlerini geliştirmek, donanımlı dalış sektörünün değişen ve güncellenen dinamiklerine hep birlikte uyum sağlamak, hiçbir ayrım yapmaksızın ülkemizde faaliyet gösteren ve derneğimize üye olan lider dalış sistemi temsilcileriyle, teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek global dalış vizyonuna uyum sağlayarak, merkezlerimize gelen tüm misafirlerimize, aynı kalite, aynı güvenlik ve aynı deneyim standartlarını sunabilmek için güçlerimizi birleştiriyoruz.

Dalış Merkezleri Derneği (DMD.blue) olarak, her ulaştığımızda yenilediğimiz ve güncellediğimiz vizyon basamaklarımızla, üye dalış merkezlerimizle birlikte, donanımlı dalış ve dalış turizmi alanında sahip olduğumuz deneyimi, ülkemizdeki su altı faaliyetlerinin uluslararası kalite ve güvenlik standartlarında bulunması ve bu alanda bir otorite olarak kabul edilmesi için kullanıyoruz.

Güvenli dalışlar dileriz…